Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Warme douche voor UTS Hersevoort

Dhr Enkelaar van Landgoed Den Berg in Dalfsen, belde ons onlangs om ons te bedanken voor de zeer prettig verlopen verhuizing. De accuratesse waarmee de inventaris werd verhuisd én de hulpvaardigheid en vriendelijkheid van de verhuizers voelde voor hem als een warme deken. Van zo’n reactie worden wij heel blij want er gaat niets boven een tevreden klant! 

UTS Hersevoort heeft altijd een oplossing bij ingewikkelde verhuizingen
Landgoed en Havezate Den Berg is cultureel erfgoed en ligt op loopafstand van Dalfsen, in het mooie Vechtdal. De verhuizing betrof er één van de luxe soort. Dat wil zeggen een ‘LARGE VERHUIZING’ met diverse EXTRA’S
UTS Hersevoort is al jarenlang de ‘huisverhuizer’ van Landgoed Den Berg en was bekend met de beperkende omstandigheden waarin deze verhuizing uitgevoerd moest worden. Het landhuis is namelijk alleen bereikbaar via een brugje en niet geschikt voor zwaar vervoer. Gelukkig hebben de verhuizers van Hersevoort altijd een oplossing: kleine verhuisbusjes werden ingezet in plaats van een grote verhuiswagen en de verhuislift werd met mankracht over het brugje geduwd. 

De inventaris werd gedemonteerd en ingepakt, en de antieke meubelen, schilderijen en objecten werden met zorg verpakt. Vervolgens werd alles geladen en verhuisd naar het nieuwe pand in Hilversum, waar dhr Enkelaar heel tevreden terug kijkt op de prima verlopen verhuizing.