Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Uw bedrijfsverhuizing is goed geregeld met UTS Hersevoort

UTS Hersevoort heeft ruim 90 jaar ervaring in het verhuisvak. Als totaaldienstverlener in kantoor- en bedrijfsverhuizingen bieden wij complete service bij uw zakelijke verhuizing. Ook bij interne verplaatsingen zijn wij inzetbaar. Hersevoort combineert een persoonlijke aanpak met de allure van totaaldienstverlener. Wij nemen u graag alle zorgen rondom de verhuizing uit handen. Hierbij bepaalt u wat u ons wilt laten doen. Wij bundelen kennis, organisatie en logistiek. En samen met een landelijk netwerk van Erkende UTS Verhuizers zijn wij breed inzetbaar. Van idee tot realisatie, van advies tot verplaatsen. En om uw bedrijfsstilstand tot een minimum te beperken werken wij ook op avonden of een zaterdag. Contact ons voor een vrijblijvende afspraak.

Handyman service

De Handyman van UTS Hersevoort is een professionele ondersteuning voor uw facilitaire organisatie en kan de door u gewenste huismeestertaken uitvoeren. Onze Handyman is NEN 3140 gecertificeerd en inzetbaar voor diverse kleine onderhoudswerkzaamheden.

Opslagfaciliteiten

Kunt u uw voorraden, werkplekken waardevolle of seizoensgebonden goederen zelf niet huisvesten? UTS Hersevoort heeft voldoende opslagcapaciteiten zodat u overtollige inventaris met een gerust hart bij ons kunt onderbrengen.

Schoonmaakservice

Het schoonmaken van uw pand kunnen wij op verschillende niveaus voor u realiseren. Incidenteel of permanent en van een eenvoudige naloopschoonmaak tot grondige reiniging. Het nieuwe pand kunnen wij compleet reinigen, inclusief glasbewassing en een grondige reiniging van meubelen. UTS Hersevoort zorgt voor een opgeruimde werkplek.

Art service

Cultuurinstellingen, ondernemingen en particulieren bieden wij onze Art-service. Onze goed opgeleide en ervaren ‘art handlers’ bieden logistieke ondersteuning bij het verplaatsen van kunstcollecties, schilderijen en andere kostbaarheden. In onze zgn. 'kunstauto' worden schilderijen en objecten onder geconditioneerde omstandigheden vervoerd. Discreet en met 100% persoonlijke aandacht.

UTS Hersevoort is specialist als het gaat om verhuizingen in:

UTS hersevoort werkt o.a. voor