Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Verhuislogistiek

Wanneer er machines of objecten verhuisd moeten worden die door hun afmeting, constructie of gewicht special expertise vereisen, dan worden deze door onze divisie ‘Speciaal Transport’ verplaatst. Niet alleen voor het verplaatsen, maar ook voor professionele assistentie bij het uitwerken van complexe logistieke vraagstukken in een projectplan. U kunt een beroep doen op UTS Hersevoort logistieke diensten. Maak een vrijblijvende afspraak.

Container logistiek

Voor uw opslag in (geconditioneerde) containers kunt u gebruik maken van onze container opslagcenters, die zijn uitgerust met een geavanceerd container opslag systeem. Onze geconditioneerde depots zijn elektronisch beveiligd tegen brand en inbraak.

Bouw logistiek

UTS Hersevoort biedt een logistieke oplossing voor het bouwproces waardoor aanzienlijk efficiënter, goedkoper en duurzamer gewerkt kan worden. Door bijvoorbeeld de toevoer van bouwmaterialen en (afval)materialen te combineren wordt een fraai staaltje duurzame mobiliteit gerealiseerd.

Kunstvervoer en -opslag

Uw waardevolle kunstobjecten zijn in uitstekende handen van onze speciaal opgeleide en ervaren arthandlers. Zij weten precies hoe ze met bijzondere objecten om moeten gaan. Het vervoeren van kunst en antiek is een specialisme van UTS Hersevoort. Wij gebruiken speciaal op maat gemaakte verpakkingen waarmee wij elk object veilig en gefixeerd vervoeren in geconditioneerde vrachtwagens met alarm en vochtregulering.

Banden logistiek

De zorg voor opslag en beheer van uw winter- en zomerbandenset nemen wij van u over. De band- en wielcombinaties worden in onze speciale magazijnen op de juiste manier geregistreerd en opgeslagen. Voor particulieren, service- & reparatiebedrijven of autodealers.

UTS Hersevoort is specialist als het gaat om verhuizingen in

UTS hersevoort werkt o.a. voor