Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Al 90 jaar Hersevoort Verhuizingen

Begonnen met een T-Ford in 1925 aan de Molenweg 101 in Zwolle, reed de familie Hersevoort als een van de eerste verhuizers door Zwolle en omgeving. Vandaag de dag zijn wij als professionele verhuisorganisatie gegroeid naar een betrouwbare facilitaire partner die zowel de particuliere als zakelijke markt services biedt. Wij combineren een persoonlijke aanpak met professionele dienstverlening en nemen uw wensen als uitgangspunt voor een piekfijne verhuizing. UTS Hersevoort is al bijna 100 jaar actief vanuit Zwolle door heel Overijssel, Salland, IJsseldelta, Twente maar ook ver daar buiten door heel Nederland. Zelfs wereldwijd kunnen wij uw verhuizing voor u verzorgen.U heeft één aanspreekpunt en dat maakt het wel zo efficiënt!

Verhuispartner voor de zakelijke markt

Onze specialisatie als projectverhuizer  en archiefspecialist heeft ons een leiderspositie gegeven in de markt. Met een zeer modern archiefdepot in Zwolle en 95 kilometer archiefcapaciteit, bieden wij u de mogelijkheid conform uw wensen te besparen op beheer en opslag. Ook bieden wij integrale oplossingen bij projectverhuizingen die specifiek zijn voor kantoren, zorgcentra, scholen, fabrieken en overheden. Hersevoort Verhuizers is uitgegroeid naar een logistieke dienstverlener die meer doet dan alleen verhuizen. Onder de naam UTS Hersevoort zetten wij ons met hart en ziel in om door middel van nieuwe initiatieven invulling te geven aan de uitdagingen van onze relaties. Juist door de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers ontstaan innovatieve nieuwe initiatieven die vervolgens breder worden uitgerold. Hierbij staan duurzaamheid en partnership met relaties centraal.
Onze werkwijze is dan ook persoonlijk in aanpak, vindingrijk in oplossingen, toegewijd in uitvoering. UTS Hersevoort is gecertificeerd als Erkende Project Verhuizer en beschikt over de benodigde kwaliteits- en veiligheidscertificaten.
 
                                            

...én voor de particuliere markt!

Bij het verhuizen van inboedels draait alles om vakmanschap en vertrouwen. De keuze voor UTS Hersevoort geeft u de garantie van een vertrouwd en professioneel verhuisbedrijf: van een Small verhuizing tot een verhuizing XL. Het maakt ons niet uit of uw verhuizing binnen de regio is of naar het andere kant van de wereld: met UTS Hersevoort Verhuizers maakt u gebruik van vriendelijke vakbekwame verhuizers en uitstekende service!