Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Facility management

Om uw bedrijfsverhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen kunt u onze facility manager inzetten. Hij brengt relaties in kaart, maakt indelingstekeningen en een meubelplan. De planning en organisatie verloopt volgens een nauwkeurig draaiboek waarin ook oplevering en nazorg zijn verwerkt. Wij werken samen met zeer ervaren partners voor meubilering, schilderwerk, ict en beveiliging. U zegt het maar. Maak een afspraak met onze facility manager. Het verplicht u tot niets.

Verhuismanagement

Verhuizen is ook hét moment om facilitaire processen opnieuw in te richten. Denk aan het herstructureren van archief en magazijn, toegangscontrole, schoonmaakprocessen en de post-/reproafdeling. Ook hierbij kunt u onze specialisten inzetten. Profiteer van onze kennis, ervaring en professionele ondersteuning op maat.

Bezettingsgraadmeting

Met een door UTS Hersevoort uitgevoerde BezettingsGraadMeting maakt u al uw huisvestingsprocessen beheersbaar en stuurbaar. Met de resultaten bespaart u op huisvestingskosten, onderbouwt u beleidsvoorstellen en het verhoogt het succes van uw organisatie.

Facilitair beheer

Als u uw facilitair beheer wilt professionaliseren, biedt UTS Hersevoort u oplossingen die aansluiten op uw situatie en passen bij uw cultuur en bedrijfsdoelen. Enkele mogelijkheden zijn het opzetten van facilitair meldpunt, invoeren van product- en dienstencatalogus, Quick Scan en verbeteren facilitaire diensten, tekeningenbeheer, activaregistratie en inventarisbeheer.

UTS Hersevoort is specialist als het gaat om verhuizingen in

UTS hersevoort werkt o.a. voor