Laat een bericht achter Offerte aanvragen

ICT Service

Met uw ict wilt u geen enkel risico lopen. Daarom is het prettig te kunnen werken met een specialist in het verplaatsen van waardevolle ict-middelen. Wij hebben jarenlange ervaring met projectmatige verhuizingen van ict-apparatuur en integreren de verhuizing van ict-apparatuur volledig in het totale verhuisproces. Uw bedrijfsvoering wordt minimaal onderbroken. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket: een plezierige en kostenefficiënte one-stop-shop service. En uw medewerkers kunnen na de verhuizing direct aan de slag.
Er zijn diverse serviceniveaus mogelijk: cable management, patchen van data, inventarisatie ict-apparatuur, aanleggen infrastructuur en verhuizen servers.

Cable management

Met onze ict-services structureert u uw werkplekbekabeling waardoor uw netwerk minder gevoelig is voor storingen en de kans op brandgevaar en stofvorming vermindert. Ook voeren wij onderhoudscontroles uit, kunt u ons inzetten voor het reinigen van desktops, beeldschermen, toetsenborden, muizen, telefoons en headsets. Samen met uw ict- en facilitair verantwoordelijke brengen wij wensen en mogelijkheden in kaart.

Patchen van data

Om problemen met data- en telefoonverkeer te voorkomen moeten uw patchkasten en wandverdelers er keurig verzorgd uitzien. De ict-services van UTS Hersevoort herstructureert en administreert uw patchkasten. Opgeruimd staat netjes!

Inventarisatie ict-apparatuur

Uw kantooromgeving groeit mee met de ontwikkelingen van uw organisatie. Door de groei van uw organisatie wordt uw ict omgeving snel complex. Weet u exact hoeveel Office licenties u heeft? Wanneer heeft u uw pc’s aangeschaft? Hoe de servers met elkaar zijn verbonden? En zijn uw virusscanners wel up-to-date? Hersevoort ict-services inventariseert uw ict omgeving en geeft u aanbevelingen voor de toekomst.

Server verhuizing

Natuurlijk wilt u geen risico lopen dat de bedrijfscontinuïteit van uw organisatie tijdens de verhuizing in gevaar komt. UTS Hersevoort ict-services heeft jarenlange ervaring met projectmatige verhuizingen van ict-apparatuur. Wij integreren de verhuizing van ict-apparatuur volledig in het totale verhuisproces. Uw bedrijfsvoering wordt minimaal onderbroken bij de verplaatsing van uw ict-apparatuur.

Vervangingsprojecten

Is uw ict en de bijbehorende infrastructuur toe aan vervanging of upgrading? UTS Hersevoort ict-services heeft brede kennis van en ervaring met standaardisatie en migratieprojecten. Wij kunnen diensten heel efficient, gecombineerd aanbieden. Bijvoorbeeld: opslag, logistiek, verhuizen), installeren van nieuwe pc’s, afvoeren van de oude pc’s, wissen van de gegevens oude pc’s, CO2-neutraal vernietigen van oude pc’s.

UTS Hersevoort is specialist als het gaat om verhuizingen in

UTS hersevoort werkt o.a. voor