Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Hersevoort Verhuizingen gaat altijd voor kwaliteit

Met UTS Hersevoort kunt u rekenen op proactieve, professionele en gemotiveerde vakmensen die meedenken en net die stap extra zetten voor een perfecte verhuizing. Onze verhuizers hebben plezier in hun werk, zijn servicegericht en werken snel en netjes. Wij staven dit met certificeringen ‘Erkende Verhuizer’, Professionele Projectverhuizer’, ISO 9001, ISO 14001, Veiligheid Checklist Aannemers certificaat (VCA), CO2-bewust Certificaat en het Milieucertificaat.

Uw verhuizing goed verzekerd met UTS Hersevoort

UTS Hersevoort Verhuizingen verhuist uw kostbare spullen met de grootste zorg. Als extra zekerheid wordt uw verhuizing uitgevoerd onder dekking van het Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers. Wij sluiten voor u een uitgebreide verhuisverzekering af. Mocht er onverhoopt toch een ongelukje gebeuren dan is uw kostbare inboedel verzekerd tegen materiële schade of verlies.

UTS Hersevoort Verhuizingen maatschappelijk betrokken

Wij hechten veel waarde aan de toekomst van de nieuwe generaties en de omgeving waarin zij leven en werken. Daarom richten wij de pijlers van ons beleid op duurzaam ondernemen, veilig en milieuverantwoord werken. Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, CO2-neutrale projecten, participeren in initiatieven om mensen wereldwijd te helpen op de plaatsen waar ze het nodig hebben.

Sinds augustus 2021 zijn alle UTS-vestigingen, zo ook UTS Hersevoort, in het bezit van het CO2-bewust Certificaat voor niveau 3 van de CO2-Prestatieladder. De CO2-Prestatieladder is een duurzaamheidsinstrument met als doel de CO2-reductie in organisaties structureel verhogen. De CO2-Prestatieladder is een CO2-managementsysteem: het vereist continue verbetering van inzicht, verdere CO2-reductiemaatregelen, communicatie en samenwerking in de bedrijfsvoering, in het uitvoeren van projecten en in de keten.

Ook zijn wij actief betrokken bij activiteiten voor het Ronald McDonaldhuis en Zet Een Stap tegen Kanker. Ondernemen is tenslotte veel meer dan alleen winst maken.