Laat een bericht achter Offerte aanvragen
  • mijn privé verhuizing

    alles wat komt kijken bij uw privé verhuizing

    mijn privé verhuizing small medium large extra's

UTS Hersevoort verhuist u mét verhuisgarantie

U gaat verhuizen. Een nieuw huis in een nieuwe omgeving. Hoe dichter de verhuisdatum nadert, hoe meer de prettige kriebels zich vermengen met lichte stress. Een spannende tijd waar u graag vertrouwd op een betrokken verhuizer. Iemand die u adviseert, die nette prijzen hanteert, die behoedzaam met uw spullen omspringt én waar uw inboedel all risk verzekerd is. Dan komt u terecht bij UTS Hersevoort. Hersevoort is de familienaam en UTS staat voor een landelijk netwerk van 25 verhuisbedrijven. Wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes.

Kies uw verhuispakket!

Onze verhuisservice is modulair, dat wil zeggen dat ú bepaalt wat wij voor u gaan doen. U kunt ons inzetten voor specifieke klussen maar ook voor een volledig verzorgde verhuizing en zelfs meer! Als basis hebben wij 3 verhuispakketten: small, medium en large en deze zijn met allerlei extra's naar keuze uit te breiden. Precies op maat zoals ú dat wilt.

Als u extra handen nodig heeft om bijvoorbeeld gordijnen op te hangen, uw wasmachine aan te sluiten, uw oude huis schoon te maken of te helpen met in- en uitpakken, dan kiest u eenvoudig onder extra's. UTS Hersevoort maakt het u makkelijk met overzichtelijk maatwerk. U bepaalt zelf het serviceniveau en de omvang van onze diensten. Alle combinaties zijn mogelijk!