Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Uw bedrijfsinventaris of voorraad veilig opslaan

Wanneer uw onderneming te maken heeft met een tijdelijk of permanent ruimteprobleem, dan kunt u er voor kiezen de inventaris op te slaan. Voorraden, werkplekken, pc’s, waardevolle of seizoensgebonden goederen staan veilig en vertrouwd in ons goed geoutilleerde opslagdepot. We komen het zelfs halen en brengen. Uw wensen bepalen de afmeting en inrichting van uw opslagruimte: per m2, op pallets of containeropslag. En met ons uitgekiende voorraadregistratiesysteem worden alle in- en uitgaande bewegingen nauwkeurig bijgehouden zodat u de voorraad op afstand kunt beheren. U heeft in real time inzicht in de actuele stand van zaken. Het vervoer kan gepaletiseerd plaatsvinden of rechtstreeks in containers. Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Aanname-servicepunt voor regio Zwolle

UTS Hersevoort beschikt over ruime en geconditioneerde opslagfaciliteiten met veel mogelijkheden. Voor diverse bedrijven bieden wij aanname-service: een kleine hoeveelheid goederen wordt bij ons geplaatst zodat vertegenwoordigers en monteurs niet steeds naar het hoofdkantoor of een depot verder weg moeten om spullen op te halen. Zij kunnen sneller en efficiënter werken. 

Ordercompleting en keukenlogistieke diensten

Wanneer uw onderneming niet over voldoende opslagruimte beschikt, kunt u ons inzetten voor order-completing. Wij zorgen voor ontvangst, inname en controle van goederen en zodra de order compleet is zorgen wij voor transport van de goederen. UTS Hersevoort werkt accuraat en volgens de richtlijnen die wij van tevoren met u bespreken. Zeer geschikt voor keuken- en interieurlogistieke diensten.

Value added services

UTS Hersevoort kan uw volledige Value Added Services verzorgen. Wij nemen hierbij de hele regie, van het afhalen van de verschillende onderdelen tot en met de uitlevering, in handen. U bespaart niet alleen transportkosten maar ook de doorlooptijd wordt aanzienlijk verkort. Neem contact op voor onze mogelijkheden.