Laat een bericht achter Offerte aanvragen
  • mijn privé verhuizing

    alles wat komt kijken bij uw privé verhuizing

    mijn privé verhuizing small medium large extra's
+
extra's

Bijvoorbeeld inpakhulp, schoonmaakhulp, leeg opleveren, handymanservice, of de hulp van een verhuisdirigente

Ik wil een offerte

Extra's die uw verhuizing makkelijk maken

UTS Hersevoort biedt veel extra’s als u wilt verhuizen. Onze verhuisservice is modulair, dat wil zeggen dat ú bepaalt wat wij voor u gaan doen. U kunt ons inzetten voor een volledig verzorgde verhuizing óf alleen voor specifieke klussen. U bepaalt dat zelf met onze extra's.

Zo kunnen wij voor u in- en uitpakken, uw nieuwe woning schoonmaken, uw oude woning leeg en schoon opleveren, kleine klusjes voor u uitvoeren, apparatuur aansluiten, kostbare kunst en antiek inpakken en verhuizen of uw inboedel opslaan als dit nodig is. Dit geldt voor verhuizingen in binnen- en buitenland.

Speciaal voor mensen met een drukke agenda en senioren hebben wij de verhuisdirigente. De verhuisdirigente coördineert alles rondom uw verhuizing. U heeft er zelf geen omkijken naar! Wenst u uitgebreide aandacht, persoonlijke begeleiding en rust in het verhuisproces dan is er de senioren verhuisservice voor u.
 

Inpakken en uitpakken

Soms heeft u ‘extra handen’ nodig. Handen die u helpen met in- en uitpakken bijvoorbeeld. Als ervaren verhuizers is dit voor ons dagelijks werk. Wij weten van aanpakken, zijn efficiënt en helpen u graag verder.

Schoonmaakservice

Onze schoonmaakservice beperkt zich niet alleen tot de schoonmaak van de nieuwe woning maar ook de oude woning wordt onderhanden genomen. Overtollige huisraad voeren wij af en kleine reparaties en gaatjes stoppen e.d. voeren wij uit voor een juiste oplevering.

Wij kunnen uw woning leeg en schoon opleveren. Tapijt wordt verwijderd, gaatjes in muren worden gevuld en overtollige huisraad wordt afgevoerd. Deze service is handig voor senioren en mensen met weinig tijd. En als er spullen zijn die opgeslagen moeten worden dan kan dat natuurlijk ook in onze opslagruimte.

Handymanservice: demonteren en monteren

U kunt de handyman van UTS Hersevoort inschakelen voor kleine klussen, zoals het installeren van audio- en videoapparatuur, wegwerken van bekabeling, ophangen van lampen, schilderijen, gordijnrails, tuin bijwerken, witten/sauzen/behangen en het verrichten van kleine reparaties en herstelwerkzaamheden. De handyman is een opgeleide klusjesman en NEN 3140 gecertificeerd. Onze handige handyman helpt u graag verder.

Kunst en antiek verhuizen

Ook voor het verhuizen van waardevolle spullen, zoals kunst en antiek, kunt u bij UTS Hersevoort terecht. Wij hebben speciale inpakmaterialen en onze ervaren verhuizers zorgen voor een vakkundige en volledig verzekerde verhuizing.

Inboedelopslag

Bij uitgestelde oplevering van uw nieuwe woning of als u ruimte tekort komt kunt u gebruikmaken van onze opslagfaciliteiten.

Verhuizen naar het buitenland

Of u nu binnen Europa of naar de andere kant van de wereld verhuist, uw wensen zijn bij ons het uitgangspunt. Wij rijden uw inboedel moeiteloos naar Frankrijk, Noorwegen, Spanje of waar ook binnen Europa. Maar ook wereldwijd kunt u rekenen op onze uitstekende service. UTS Hersevoort is onderdeel van een wereldwijd netwerk erkende verhuisbedrijven. Exportverpakkers zorgen voor het vakkundig zeewaardig verpakken van goederen. U kunt rekenen op professionele vakmensen en met 1350 Service Centers op zes continenten begrijpen wij de lokale cultuur en spreken wij de taal van het land. Wij verzorgen alle douaneformaliteiten en relocation services voor een soepele verhuizing. Kijk voor meer informatie ook op https://utsinternational.nl

Al ruim 20 jaar ondersteunen wij Human Resource afdelingen van bedrijven, overheden en instellingen. Voor vertrekkende én inkomende medewerkers (expats) bieden wij mobiliteitsdiensten op maat. Wilt u hierover meer informatie of een offerte op maat, neem vrijblijvend contact met ons op. Het verplicht u tot niets.

Verhuisdirigente

Speciale dienstverlening voor mensen met een drukke agenda en senioren! De verhuisdirigente coördineert alles rondom uw verhuizing. Van het versturen van verhuisberichten, overzetten van abonnementen, informeren van instanties, opleveren van de oude woning, communiceren met zorginstellingen, sorteren van inventaris tot het geven van inrichtings- en kleuradviezen en het verkoopbaar maken van de oude woning. De verhuisdirigente is een pietje-precies, een duizendpoot die u veel werk uit handen neemt.

Senioren Verhuisservice

Speciaal voor senioren is er persoonlijke begeleiding voor alle zaken rondom de verhuizing. Uw begeleider van Senioren Verhuisservice neemt de tijd voor u en vooraf ontvangt u een heldere offerte. U bespreekt al uw wensen en samen met hem of haar doorloopt u de verschillende stappen die genomen moeten worden. U voelt zich snel thuis in uw nieuwe omgeving.