Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Logistieke diensten meer dan verhuizen

De dienstverlening van UTS Hersevoort gaat verder dan alleen het verhuizen van inboedels en inventaris. Zo bieden wij met name voor de zakelijke markt zeer efficiënte oplossingen zoals ordercompleting, value added services en last minute distributie.
 

Ordercompleting en keukenlogistieke diensten

Wanneer uw onderneming niet over voldoende opslagruimte beschikt, kunt u ons inzetten voor order-completing. Middels ons voorraadbeheersysteem zorgen wij voor ontvangst, controle en opslag van goederen in ons warehouse. Bij geconstateerde manco’s of schade wordt direct gehandeld zodat herstel tijdig geregeld kan worden door de leverancier. Als de order compleet is zorgen wij voor het transport van de goederen. UTS Hersevoort werkt accuraat en volgens de richtlijnen die wij van tevoren met u bespreken. Zeer geschikt voor keuken- en interieurlogistieke diensten.

Machine opslag

Grote en zware machines kunt u geconditioneerd bij ons opslaan en op elk moment inhuizen op locatie. Installeren, schoonmaken en kalibreren behoort tot de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie.

Last minute distributie

Wanneer een vervoerder niet in de binnenstad of op de gewenste etage kan afleveren, is het mogelijk om bij ons op Industrieterrein Marslanden te lossen. Wij verzorgen dan de verdere afhandeling: bezorgen, liften, takelen, monteren van meubilair of apparatuur op de gewenste locatie. Emballage en oud meubilair nemen wij evt. weer retour. Wij denken graag met u mee in praktische oplossingen.

Value added services

Wij gaan verder met onze dienstverlening door volledige Value Added Services aan te bieden. Wij nemen hierbij de hele regie, van het afhalen van de verschillende onderdelen, assemblage, labelen etc. tot en met de uitlevering en administratie in handen. U bespaart niet alleen transportkosten maar ook de doorlooptijd wordt aanzienlijk verkort. Neem contact op voor onze mogelijkheden.

Kunstvervoer en -opslag

Uw waardevolle kunstobjecten zijn in uitstekende handen van onze speciaal opgeleide en ervaren arthandlers. Zij weten precies hoe ze met bijzondere objecten om moeten gaan. Het vervoeren van kunst en antiek is een specialisme van UTS Hersevoort. Wij gebruiken speciaal op maat gemaakte verpakkingen waarmee wij elk object veilig en gefixeerd vervoeren in geconditioneerde vrachtwagens met alarm en vochtregulering.
 
Wanneer er machines of objecten verhuisd moeten worden die door hun afmeting, constructie of gewicht speciale expertise vereisen, dan worden deze door onze divisie ‘Speciaal Transport’ verplaatst. Niet alleen voor het verplaatsen, maar ook voor professionele assistentie bij het uitwerken van complexe logistieke vraagstukken in een projectplan. U kunt een beroep doen op UTS Hersevoort logistieke diensten. Maak een vrijblijvende afspraak.

Container logistiek

Voor uw opslag in (geconditioneerde) containers kunt u gebruik maken van onze container opslagcenters, die zijn uitgerust met een geavanceerd container opslag systeem. Onze geconditioneerde depots zijn elektronisch beveiligd tegen brand en inbraak.

Bouw logistiek

UTS Hersevoort biedt een logistieke oplossing voor het bouwproces waardoor aanzienlijk efficiënter, goedkoper en duurzamer gewerkt kan worden. Door bijvoorbeeld de toevoer van bouwmaterialen en (afval)materialen te combineren wordt een fraai staaltje duurzame mobiliteit gerealiseerd.