Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Voordelig tarief door gecombineerde ritten naar het buitenland

Vorige week vertrokken Sander en Colin voor een internationale week met gecombineerde ritten door Frankrijk en Spanje. Op zondagavond vertrokken de mannen uit Zwolle om op maandagochtend een kleine inboedel af te leveren in Parijs, en elders in deze metropool een nieuwe vracht in te laden. Zelfs door de nauwe straten van Parijs weten de ervaren chauffeurs hun weg goed te vinden. Na Parijs koersen ze 160 km naar de westkust om daar spullen uit te laden en later die dag door te rijden naar Caen aan de westkust. Hier maken zij een emigrerende klant blij met haar inboedel die al enige tijd in onze opslag stond. 
Om in het buitenland te mogen rijden met een vrachtwagen, en speciaal in verband met corona, zijn veel extra documenten noodzakelijk. Wij regelen deze vooraf zodat onze mensen altijd goed voorbereid op weg gaan.

Wakker worden aan de Costa Brava
Vanuit Caen gaat de rit 1200 km dwars door Frankrijk naar de Costa Brava in Spanje. De mannen kunnen goed doorrijden en rijden/slapen om de beurt. Het valt op dat het in deze ‘corona-tijd’ veel stiller is op de weg en slechts enkele wegrestaurants zijn geopend. In Santa Christina d’Aro wordt de inboedel netjes afgeleverd.

De Middellandse Zee wordt vaarwel gezegd en met een lege verhuiswagen gaat de rit 450 km naar het noorden. In Lyon laden Sander en Colin een volledige inboedel in. Dit is hard werken voor de twee verhuizers maar met het vooruitzicht zometeen in de mooie witte Scania koers te zetten over de Route du Soleil naar Nederland, is het prima te doen. Vrijdagavond arriveren de mannen weer veilig in Zwolle. Heeft u ook transport of een verhuizing naar het buitenland, informeer dan naar onze combinatie mogelijkheden.