Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Verhuizing woonzorglocatie Viattence Klaarbeek Epe

De verhuizing van woonzorglocatie de Klaarbeek in Epe is uitgevoerd door UTS Hersevoort in opdracht van Viattence.Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Zij leveren zorg en ondersteuning thuis of binnen een van de Viattence locaties in Wezep, Heerde, Epe of Vaassen. Onlangs opende Viattence de deuren van een prachtige nieuwe locatie waar kleinschalig wonen en zelfstandig wonen in een eigen appartement met of zonder zorg mogelijk is. Viattence maakte hier de grote stap richting het nieuwe zorgverlenen en deze stap mag succesvol worden genoemd.

Specialist in Zorgverhuizingen UTS Hersevoort mocht de verhuizing uitvoeren volgens een samen met Viattence uitgewerkt draaiboek. Vooraf werden samen met de verschillende zorgteams meerdere bijeenkomsten georganiseerd, waar alle valkuilen werden weggehaald en mogelijke hobbels werden vlak gestreken zodat het uiteindelijke plan tot een strak omlijnde verhuizing kon leiden. De totale verhuizing omvatte 77 zorgappartementen die volledig verhuisd dienden te worden en de nodige ondersteunende diensten die daarbij hoorden. Dit moest in een kort tijdsbestek van 2 dagen en liefst voor het invallen van de duisternis afgerond worden, zodat de bewoners bij daglicht hun nieuwe thuis konden betreden. Dit laatste gaf extra tijdsdruk op de planning gezien de korte winterdagen.

Wie denkt dat ouderen niet thuis zijn in de nieuwe media heeft het mis. Nog tijdens de verhuizing kwamen er mailtjes binnen bij UTS Hersevoort van ouderen die middels nieuwe media de verhuizers wilden bedanken voor hun diensten en vriendelijkheid, een groot compliment voor de verhuisploeg!