Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Verhuiscollege bij UTS Hersevoort in Zwolle

De nieuwe leslocatie van het Verhuiscollege is helemaal klaar en vanaf volgende week hebben de cursisten alle ruimte bij Hersevoort aan de Nervistraat 5, om met het verhuisvak bezig te zijn. De leslocatie bij UTS Hersevoort omvat een theorielokaal en een praktijkruimte waar een complete woning inclusief meubilair en trap is gebouwd. De opleiding tot Inboedelverhuizer op 9, 10, 16 en 17 april is helemaal volgeboekt. Voor het eerstvolgende verhuiscollege in mei zijn nog enkele plaatsen vrij.

Het verhuiscollege is het opleidingsinstituut van de Organisatie van Erkende Verhuizers, waarmee het zich onderscheid van de niet erkende. Een opleiding van het Verhuiscollege stelt de cursist in staat zijn werk beter uit te voeren, zowel vaktechnisch als communicatief. Ook komt het Arbo aspect en veilig werken aan bod. 

Hersevoort Verhuizers in Zwolle
De opleiding Inboedelverhuizer is een interessante opleiding als je al enigszins ervaring hebt in de verhuisbranche. In de vierdaagse opleiding komen fysieke belasting, communicatieve- en praktische vaardigheden, materiaalkennis, de- en montage van meubilair en de verschillende verpakkingsmaterialen uitgebreid aan bod. Deze gecertificeerde opleiding telt mee voor de verplichte nascholing van chauffeurs. En het mooie is, dat je je kennis direct in de praktijk kunt toepassen.

Wil jij mee weten over het Verhuiscollege of wil je werken als verhuizer, bel ons 038 4656560.