Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Hersevoort zorgt er voor dat bedden op het juiste moment worden afgeleverd bij zorginstellingen

Ook bedden in zorginstellingen hebben niet het eeuwige leven. Op een bepaalt moment moeten ze vervangen worden door nieuwe. Voor diverse zorginstellingen waaronder Carinova, Viattence en Het Zonnehuis in Zwolle verzorgt UTS Hersevoort de beddenlogistiek. Dit betekent dat nieuwe bedden door de leverancier in blokvracht worden geleverd bij UTS Hersevoort op de Marslanden. Wij nemen deze bedden in opslag en kunnen eventuele aanpassingen en registraties uitvoeren. Op het moment dat het de zorginstelling past, rijden we met het precieze aantal bedden naar de instelling en wisselen de oude met de nieuwe bedden om. Het plaatsen en omwisselen van bedden op locatie vraagt om maatwerk en sociale vaardigheden. Dit zijn specialiteiten die ons zeer goed passen. 

Wat gebeurt er met de oude bedden?
De oude bruikbare bedden vinden via UTS Hersevoort een weg naar ontwikkelingshulp in binnen- of buitenland. Hiervoor organiseert UTS Hersevoort desgewenst ook de verscheping. 
Niet bruikbare bedden worden gerecycled: onderdelen worden zoveel mogelijk geschikt gemaakt voor hergebruik of gaan als nieuwe grondstoffen het productieproces in. Op deze manier zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.