Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Hersevoort verzorgt ook verhuizingen vanuit de Verenigde Staten

Niet alleen binnen Europa, maar ook wereldwijd is UTS Hersevoort een grote speler in transport en verhuizingen. Vorige week leverde een prachtige extra lange combinatie van FenR transport een grote importzending vanuit de Verenigde  Staten. Het betrof een inboedel van een Nederlands echtpaar die 15 jaar in Amerika had gewoond en nu terug komt naar Nederland. UTS Hersevoort regelde de complete verhuizing inclusief douaneformaliteiten. De inboedel werd in de VS keurig zeewaardig verpakt en geladen in een 70m3 container en is via Rotterdam in Zwolle aangekomen.

Na de douane-afhandeling werd de container met inboedel gelost in de geconditioneerde en beveiligde meubelopslag in Zwolle. Tijdens het lossen controleert een medewerker van Hersevoort aan de hand van uitgebreide inventarislijsten nauwkeurig op eventuele schade en (in)compleetheid. Binnenkort zorgt de verhuisploeg van Hersevoort er voor dat de inboedel keurig wordt afgeleverd, uitgepakt en gemonteerd op het nieuwe adres. Welkom in Nederland!

Dagelijks voert Hersevoort internationale verhuizingen uit. Door heel Europa over de weg. We verpakken export inboedels zeewaardig voor overzee of als luchtvracht voor een lichte zending en een snelle levering wereldwijd. UTS beschikt over een international clientdesk en door onze jarenlange aanwezigheid op de internationale markt beschikken wij over een wereldwijd netwerk van douane-agenten en andere partners die allemaal volgens dezelfde hoge standaard werken. Ook voor de complete relocation begeleiding van buitenlandse gezinnen kunt u bij UTS Hersevoort terecht en regelen we alles van huisvesting tot een nieuwe school voor de kinderen. Niets wordt aan het toeval overgelaten.