Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Hersevoort tijdens de zomervakantie aan het werk bij Deltion College


Het lijkt vaak alsof iedereen zomervakantie heeft als jij dat hebt, maar niets is minder waar. Op momenten dat de ene beroepsgroep vakantie heeft, werkt de ander zich een slag in de rondte. Zoals bij het Deltion College, waar afgelopen weken geen student te vinden was maar wel hardwerkende verhuizers van UTS Hersevoort. Zij haalden lokalen, kantoren, gangen en andere ruimtes leeg zodat bouwaanpassingen konden worden uitgevoerd.

Scholen gebruiken de vakantie voor verbouwingen
De zomer wordt bij onderwijsinstellingen vaak aangegrepen om verbouwingen en aanpassingen in het interieur te doen.
Ronald Ansmink, projectleider van UTS Hersevoort vertelt: ”We hebben binnen Deltion deze zomer verschillende projecten uitgevoerd zoals het uitruimen van de boulevard (loopgedeelte). Deze boulevard werd gestyled met nieuw meubilair, plantenbakken en andere aankleding. Wij zorgden ervoor dat het oude interieur werd verhuisd naar elders in het gebouw. Als het kon worden hergebruikt werd het zo lang opgeslagen in de opslagruimte van UTS Hersevoort.

Techniek lokaal Deltion voorzien van nieuwe vloer
Momenteel zijn de verhuizers van UTS Hersevoort bij Deltion bezig met het inhuizen van het technieklokaal. In dit lokaal is afgelopen weken een extra vloer gelegd en alle apparatuur, machines, tafels en stoelen moeten weer teruggeplaatst worden vanuit de opslagruimte. Ronald: “Volgens tekening wordt alles nauwkeurig teruggeplaatst. Daarbij gebruiken we, naast de inzet van sterke verhuizers, een heftruck voor het zware materieel.” Na de zomervakantie kunnen de leerlingen dankzij alle verrichte werkzaamheden weer goed aan de slag.