Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

UTS Hersevoort biedt efficiënte logistieke oplossingen voor bedrijven, value added logistics genaamd.

De dienstverlening van UTS Hersevoort gaat verder dan alleen het verhuizen van inboedels en inventaris. Zo bieden wij met name voor de zakelijk markt een efficiënt voorraadbeheersysteem waarbij wij alle producten binnen een order verzamelen. Onze opdrachtgevers hebben geen omkijken naar ontvangst, beheer, opslag en uitlevering van vaak kwetsbare zaken. Zij kunnen zich richten op hun core business.
 
UTS Hersevoort completeert en transporteert de  keukens en badkamers voor Van Galen Keukens & Bad
Van Galen Keukens & Bad is één van onze opdrachtgevers. Zij leveren exclusieve keukens en badkamers door het hele land.  Alle componenten van een bestelde keuken of badkamer worden rechtstreeks vanaf de fabriek bij UTS Hersevoort aangeleverd, geïnspecteerd en opgeslagen in ons warehouse. Zo worden natuurstenen aanrechtbladen, inbouw apparatuur, kranen, handgrepen, keukenmeubilair, vloer, verlichting etc. door ons bijeengebracht en netjes per order opgeslagen. Bij geconstateerde manco’s of schade wordt direct gehandeld zodat herstel tijdig geregeld kan worden door de leverancier.
Op het moment dat alle producten binnen zijn en de keuken of badkamer compleet is, wordt deze op het gewenste tijdstip bij de mensen thuis afgeleverd. De kwetsbare en zware natuurstenen aanrechtbladen worden door onze vakmannen netjes ingehuisd en de monteurs gaan aan de slag om alles te plaatsen.

Value added logistics door UTS Hersevoort
Het proces van voorraadbeheer en ontvangst inspectie is geautomatiseerd en wordt nauwkeurig gecontroleerd. Ook value added logistics  kunt u met een gerust hart overlaten aan UTS Hersevoort.