Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Uit voorraad leverbaar!

UTS Hersevoort is niet alleen verhuizer maar ook professional in logistieke dienstverlening. Zo plaatsen wij voor onze klanten schone, waterdichte zeecontainers op verharde of onverharde ondergrond, rechtstreeks vanaf de auto of met gebruik van een kraan. Komt u als bedrijf magazijnruimte te kort? Heeft u als schoolleiding extra opslagruimte nodig? Groeit u als verzamelaar uit uw schuurtje? Of heeft u als aannemer extra ruimte voor bouwmaterialen nodig? UTS Hersevoort plaatst nette zeecontainers op elke locatie door heel Nederland en de containers zijn zelfs per week opzegbaar! 

En als ik geen ruimte heb op eigen terrein?
Heeft u geen ruimte op eigen terrein óf wilt u gebruik maken van onze ordercompleting service, dan bieden wij de mogelijkheid om een container bij ons aan de zaak te stallen. Uw leveranciers brengen en monteurs halen materialen, en medewerkers van UTS Hersevoort zorgen voor ontvangst, controle en inspectie van goederen.
De goed geventileerde zeecontainers worden geleverd inclusief veiligheidsslot of lockbox en eventueel met stellingwanden voor een overzichtelijke opslag. UTS Hersevoort denkt met u mee!