Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Talen Vastgoedonderhoud verhuist naar Laan van de Kreeft in Apeldoorn.

Binnenkort gaat UTS Hersevoort het bedrijf Talen Vastgoedonderhoud in Apeldoorn verhuizen. Talen Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen. Het bedrijf kent een lange historie vanaf 1928 en is met enkele honderden medewerkers een van de grotere onderhoudsbedrijven in Nederland. Het huidige onderkomen aan de Tweelingenlaan in Apeldoorn is te krap geworden en reden om te verhuizen naar de Laan van de Kreeft alwaar een mooi pand met meerdere etages betrokken gaat worden.
 
De verhuizing van ruim 200 kuub vindt grotendeels plaats in het weekend. Willjan van de Kamp van UTS Hersevoort: “Steeds vaker komt de vraag, om verhuizingen buiten kantooruren uit te voeren. Vooral in de zakelijke markt betekent het dat verhuizingen ’s avonds en in het weekend gedaan moeten worden. Dit vraagt een flexibele opstelling van het verhuisbedrijf en vooral ook van haar medewerkers. Willjan: "De verhuizers beginnen met hun werk terwijl ze iedereen naar huis zien vertrekken.” Om het arbeidsproces binnen Talen zo min mogelijk te onderbreken, staan de verhuiswagens op vrijdag 8 juni om precies 12 uur ’s ochtends voor de deur. Met tien verhuizers wordt de avond door gewerkt en op zaterdag wordt de klus pas afgerond als de hele inventaris netjes is overgebracht op het nieuwe adres. Projectleider Ronald Ansmink beaamt: “Alle meubilair wordt door UTS Hersevoort gedemonteerd en we gaan pas weer weg als alle werkplekken weer zijn opgebouwd en voorzien van een dockingstation of PC en als de klant het sein op groen zet”.
 
Op een later tijdstip zal UTS Hersevoort ook het bedrijfsarchief met honderden meters administratie en bouwkundige informatie gaan verhuizen naar de nieuwe locatie. Evenals de gehele werkplaats en het magazijn. Kijk voor een impressie van de verhuizing.
 
Hersevoort is partner voor de zakelijke markt.
UTS Hersevoort werkt zeer efficiënt. En met deze flexibele instelling en kennis van alle verschillende soorten verhuizingen heeft het al veel trouwe klanten in de zakelijke markt aan zich weten te binden, zoals PostNL, Wegener, Scania, Abbott, Isala klinieken, vele gemeenten, Provincie Overijssel en diverse scholen.