Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Samenvoeging KNVB-kantoren in Noord-Oost Nederland

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is de grootste sportbond van Nederland. Niet gek, als voetbal de meest beoefende en populairste sport is in Nederland: 1.205.000 KNVB-leden, 7.000.000 toeschouwers betaald voetbal per seizoen, ruim 12 miljoen kijkers naar de WK-finale in 2010, etc.

De KNVB zelf is dan ook een grote organisatie met vestigingen verspreid over heel Nederland. Door automatisering en het streven naar kostenbesparing, is de KNVB al een aantal jaar bezig om de organisatie efficiënter te laten werken en het aantal districtskantoren terug te brengen.

Na het samenvoegen van verschillende kantoren in Zuid-Nederland in Eindhoven en het samenvoegen van kantoren in West- en Midden-Nederland in Zeist, was het nu de beurt aan Noord-Oost
Nederland. De kantoren in Deventer en Heerenveen zijn samengevoegd en zijn nu gevestigd in Zwolle.

De verplaatsing van de inventaris van de kantoren in Deventer en Heerenveen naar KNVB steunpunt Zwolle is verzorgd door UTS Hersevoort. De overtollige inventaris is door UTS Hersevoort verhuisd naar het KNVB hoofdkantoor in Zeist. UTS Hersevoort is een erkende projectverhuizer met PPV branchekeurmerk, kortom een specialist in zakelijke verhuizingen.