Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Ook UTS Hersevoort zet zich in voor Fonds Slachtofferhulp

Onlangs vond de ondertekening van documenten plaats, waarbij UTS Nederland zich als nieuwe sponsoring member verbindt aan Fonds Slachtofferhulp.
Fonds Slachtofferhulp ontvangt met enige regelmaat aanvragen waarbij het slachtoffer graag een nieuwe start wilt maken in een nieuwe omgeving maar hiervoor niet de financiële middelen heeft. Bart Wolters, voorzitter van de Raad van Bestuur van UTS Nederland: “Als verhuisbedrijf hechten wij niet alleen veel waarde aan duurzaam ondernemen, maar ook aan een grote betrokkenheid bij de samenleving. We vinden het dan ook fantastisch dat we nu met Fonds Slachtofferhulp het verschil kunnen gaan maken voor deze groep mensen die een steuntje in de rug verdienen om een nieuwe start te kunnen maken en kijken uit naar een duurzame samenwerking.”

Ook UTS Hersevoort stelt verhuisdiensten ter beschikking
Als onderdeel van UTS Nederlands stelt ook UTS Hersevoort haar verhuisdiensten ter beschikking aan dit noodhulpfonds. Het verhuisbedrijf is een welkome samenwerkingspartner voor Fonds Slachtofferhulp en zet zich graag in voor mensen die het zo hard nodig hebben. 
Voor meer informatie zie www.fondsslachtofferhulp.nl