Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Omvangrijke projectverhuizing Rijnbrink

In opdracht van Rijnbrink, het facilitaire bedrijf voor de openbare bibliotheken in Gelderland en Overijssel, verhuisde UTS Hersevoort vorige week 850 meter partituren, CD’s en muziekboeken vanuit Nijverdal en Arnhem naar de nieuwe locatie in Deventer. Vóór de daadwerkelijke verhuisdatum werd deze operatie achter de schermen intensief voorbereid. Want hoe zorg je ervoor dat honderden meters CD’s, boeken en partituren goed gerubriceerd opgeborgen worden? 

UTS Hersevoort werkt volgens een strak schema
UTS Hersevoort is een verhuisbedrijf met veel ervaring op het gebied van projectverhuizingen en logistieke dienstverlening. Dick Alberts, van UTS Hersevoort: “Allereerst wordt nauwkeurig geïnventariseerd wat precies verhuisd moet worden, en naar welke plek op de nieuwe locatie aan de Hunneperkade 70. Daarna wordt in kaart gebracht welk materieel en het aantal verhuizers daar voor nodig zijn. Vervolgens maken we de planning volgens een strak schema en worden projectleiders op elke locatie aangesteld. Zij zijn het aanspreekpunt”. 

Sterk staaltje samenwerking
Onder leiding van projectleiders Marco Eghuizen (vanuit Nijverdal), Sander Stam (vanuit Arnhem) en Ronald Ansmink op de nieuwe locatie in Deventer zorgden 24 verhuizers ervoor dat alles op de juiste plek terecht kwam. Komende zomer komt er een vervolg op de verhuizing en worden alle bibliotheekboeken verhuisd. Een omvangrijke klus en sterk staaltje samenwerking!