Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Machine-onderdelen uitwisselen, dat doen we ook!

Als allround verhuisbedrijf is UTS Hersevoort breed georiënteerd. Wij verhuizen natuurlijk inboedels en inventaris van A naar B maar ook voeren wij regelmatig zeer specialistisch werk uit.

Zo werden wij onlangs gevraagd door DSM, een grote chemie-producent in Zwolle, om enkele zware mallen in een grote, tonnen wegende pers te vervangen. De oude mallen moesten uit de pers worden gehaald en nieuwe terug geplaatst. Deze mallen wegen 2500 kg per stuk en daarom werd zwaar materieel ingezet. 

Vooraf werd een uitgebreid werkplan gemaakt om aan te tonen dat aan alle veiligheidseisen werd voldaan. De overlast op de afdeling moet tot een minimum beperkt worden, en hierdoor ontstond enige tijdsdruk. Het is vaak een uitdaging om ook onder dit soort omstandigheden met uiterste precisie te werk te gaan. UTS Hersevoort heeft hier veel ervaring mee.
Wij zetten hiervoor specialisten in. De machine-verhuizers beschikken over technische kennis en zijn op de hoogte van de strenge veiligheidsregels die gelden op deze speciale chemie locatie. Daarnaast zijn zij in het bezit van VCA-VOL en hebben een heftruckcertificaat.

De klus is naar volle tevredenheid uitgevoerd en medewerkers konden weer snel aan de slag op de afdeling.