Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Landal GreenParks, UTS Hersevoort en The Gift City Zwolle.

Bijzondere samenwerking van Landal GreenParks, UTS Hersevoort en The Gift City Zwolle.
Afgelopen week heeft UTS Hersevoort zich belangeloos ingezet om afgeschreven meubilair vanuit Landal GreenParks in Burgh-Haamstede te vervoeren naar Zwolle. Een 30-tal bankstellen werd door Landal geschonken aan The Gift City, die ze vervolgens doorgeeft aan mensen die niet over voldoende financiële middelen beschikken om ze zelf aan te schaffen.

Ondernemen is ook omzien naar elkaar
Ook de medewerkers van Hersevoort deden dit op vrijwillige basis en om 6 uur in de ochtend vertrok de verhuiswagen richting Zeeland. Onder aanvoering van chauffeur Syco Feenstra van UTS Hersevoort en samen met Rob Visser en Jan Alberts van The Gift City, werden de bankstellen ingeladen en vervolgens uren later afgeleverd bij The Gift City in Zwolle. 
Dick Alberts coördinator bij UTS Hersevoort: “Het is bijzonder en hartverwarmend dat door vrijwillige inzet van alle betrokkenen én goede samenwerking tussen verschillende instanties, mensen met een kleine beurs op deze manier worden geholpen”. UTS Hersevoort draagt hier graag haar steentje aan bij: ondernemen is tenslotte ook omzien naar elkaar!