Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Internationale verhuizing van Bath naar Arnhem

Zondag 20 augustus vertrok een lege verhuiswagen van UTS Hersevoort richting de plaats Bath in Engeland. Hier werd de inboedel opgehaald van een expat in dienst van Wavin en terugverhuisd naar Arnhem Nederland.
De reis ging via Calais, waar de verhuiswagen per trein onder het Kanaal in Dover aan land kwam en vervolgens over de weg naar Bath.
Bath is een middelgrote stad met 80.000 inwoners en is gelegen in het Engelse graafschap Summerset. Dankzij een zeer rijke historie is het na Londen de drukst bezochte toeristenplaats in Engeland. De locatie waar verhuisd moest worden is in één van de nauwe straatjes het centrum van Bath en moeilijk bereikbaar met de verhuiswagen. Dit betekent veel loopwerk voor de verhuizers, maar dat zal met hun uitstekende conditie geen probleem opleveren.

UTS Hersevoort zorgt bij een dergelijke verhuizing voor alle zaken inclusief alle administratieve handelingen zoals het opmaken van douanepapieren en inventarislijsten. Wij weten de weg en hebben internationale expertise. Wij zorgen ook internationaal voor een zorgeloze verhuizing.