Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Hersevoort verhuist rallyauto’s Deltion College

Bij Hersevoort Verhuizingen zijn ze gek op auto's!
Tijdens de schoolvakantie, op maandag 27 en dinsdag 28 augustus verhuist UTS Hersevoort de afdeling motortechniek van het Deltion College. Deze afdeling verruilt de Hoekerweg in Westenholte voor een ruimer pand aan de Mozartlaan in Zwolle.

UTS Hersevoort is een specialist op het gebied van grote logistieke operaties en machine verhuizingen.
Met groot materieel en speciaal transport worden diverse auto-onderdelen, het magazijn en de overige garage-inventaris verhuist. Ook een drietal stoere rallyauto’s van het Deltion Rallyteam gaan mee en worden door Wolf Transport naar de nieuwe locatie vervoerd.

Motortechniek van het Deltion College
Sinds drie jaar biedt Deltion de opleiding International Motorsport Studies aan, een vierjarige autosportopleiding op mbo 4 niveau, met een officiële licentie. Studenten krijgen niet alleen de kans om de auto’s van het Deltion Rallyteam en andere teams te onderhouden en prepareren, maar krijgen ook les in andere takken van motorsport. Een zeer uitgebreid programma van achttien modules techniek en daarnaast lessen in o.a. logistiek, wedstrijdorganisatie en sponsorwerving.
De afgelopen jaren heeft de focus steeds gelegen op de rallysport. De komende jaren verbreedt het team zijn blik naar andere takken van autosport, zoals circuitrijden, offroad racing, rally en auto cross en karting.