Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Hersevoort verhuist Marketing Oost naar de Hanzelaan in Zwolle

Na bijna acht jaar neemt Marketing Oost afscheid van de locatie aan de Emmastraat en verhuist het bedrijf naar de Hanzelaan nabij het station van Zwolle. UTS Hersevoort verzorgt de verhuizing naar de eerste etage van het pand. MarketingOost is één van de nieuwe gebruikers van de Atoomclub, een landelijk kantoorconcept dat ook in Zwolle uitgerold wordt.

Directeur Henk van Voornveld licht de verhuizing toe: “De afgelopen acht jaar is onze organisatie enorm veranderd. Van de klassieke ‘VVV-organisatie’ hebben we ons ontwikkeld tot regio- en stadsmarketingprofessionals. Inmiddels verzorgen we de marketingcommunicatie voor alle regio’s in Overijssel, van Twente tot IJsseldelta en van Salland tot de Weerribben, in samenwerking met overheden, ondernemers en vele partners. Doordat de structuur en de manier van werken enorm is veranderd, is het tijd om de huisvesting hierop aan te passen.”

In UTS Hersevoort heeft MarketingOost een goede en betrouwbare partner gevonden. Planmatig en volgens een strak schema wordt woensdag 6 en donderdag 7 september verhuisd. Wij wensen MarketingOost veel succes op de nieuwe locatie.