Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Hersevoort ontruimt opvanglocatie De Herberg

Eten, een douche en een dak boven het hoofd. Het lijkt allemaal zo vanzelfsprekend, Maar dat geldt helaas niet voor iedereen. Wie door omstandigheden tijdelijk  géén dak boven zijn hoofd heeft en nergens anders terecht kan, is welkom in De Herberg aan de Nijverheidstraat 1a (langs de A28).

Het is inmiddels 3 weken geleden dat opvanglocatie De Herberg in Zwolle werd getroffen door een brand op de eerste etage. Tientallen bewoners werden geëvacueerd en UTS Hersevoort werd gevraagd om het pand aan de Nijverheidstraat met spoed te ontruimen. Om 15.30 uur kwam het telefoontje met de vraag wat wij konden doen, om 17.00 uur was de eerste ploeg ter plaatse en om 24.00 uur was de gehele locatie leeg. Met een verhuislift werd er ontruimd en meerdere vrachtwagens vol inventaris en bezittingen werden overgebracht naar een speciale afgesloten opslaglocatie voor dit soort calamiteiten. Een hectische klus die in allerijl uitgevoerd moest worden.

Gelukkig zijn er geen slachtoffers gevallen en konden de bewoners elders ondergebracht worden. De locatie is inmiddels weer volledig ingericht en een thuis voor een ieder die dat nodig heeft.