Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Hersevoort heeft een warm hart voor muziek

UTS Hersevoort vraagt inzet en vakmanschap van haar werknemers, daartegenover staat, dat het bedrijf gezelligheid en saamhorigheid uitstraalt. Een omgeving waar ieder zich gewaardeerd voelt. Ook buiten het bedrijf laat Hersevoort dit zien, door verenigingen en goede doelen te steunen. Zo zijn wij al jaren huisvervoerder en sponsor van de van Limburg Stirumkorpsen uit Wezep. Dit is een grote groep zeer enthousiaste muzikanten die op hoog niveau speelt en ook complete shows verzorgt op Taptoes in binnen en buitenland. De Limburg Stirumkorpsen bestaan uit een jeugd korps, een podiumorkest en het showkorps. Daarnaast zijn er vele jonge muziekkids die al op jonge leeftijd les krijgen om later in te stromen.

UTS Hersevoort sponsort het transport
Voor een optreden worden muziekinstrumenten, slagwerk materiaal, kledingkoffers en podiumdelen ingeladen en vervoerd naar de plaats van het optreden. Op de locatie wordt alles netjes opgebouwd en klaar gezet zodat de show kan beginnen.  
De optredens en dus ook het transport vinden bijna altijd in het weekend plaats. En veelal diep in de nacht wordt de auto gelost bij het clubgebouw in Wezep om vervolgens door te rijden naar de garage in Zwolle. 
Als dank voor de jarenlange logistieke ondersteuning kregen we onlangs een mooie foto en een prachtige muziekuitvoering aangeboden!. 

Highlights van de Limburg Stirumkorpsen
Optreden tijdens het huwelijksfeest van koning Willem Alexander en koningin Maxima, muzikale begeleiding tijdens de opening van het Rijksmuseum Amsterdam, behalen 2x gouden medaille en het gouden paukje tijdens het Wereld muziekconcours,  Nederlands kampioen Slagwerkconcours 2019, Bevrijdingstaptoe Zeist.
Kijk ook eens op www.vlskorpsen.nl