Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Grote verhuizing sorteercentra PostNl door UTS Hersevoort

PostNl is momenteel een efficiencyslag aan het doorvoeren op meerdere sorteercentra. Dit betekent veel verhuisbewegingen in de afgelopen week in Leeuwarden, Heerenveen, Deventer, Zwolle en Assen. Enkele sorteercentra worden volledig leeg gemaakt, andere worden gereorganiseerd. 
UTS Hersevoort is ingeschakeld om de verplaatsingen in goede banen te leiden. De verhuizingen worden vaak buiten de reguliere werkuren uitgevoerd om het sorteerproces van PostNl niet te verstoren. Het is een omvangrijke operatie maar door een uitstekende voorbereiding, goede inventarisatie en planmatige aanpak kan UTS Hersevoort het prima aan.

Volledige sorteerstraten gaan in de verhuiswagens
UTS Hersevoort verhuist kantoorinventaris, voorraden en de traditionele sorteerkasten maar ook volledig electronische sorteerstraten. Deze zijn zeer kwetsbaar en moeten met de nodige accuratesse worden behandeld. Samen met de tijdsdruk vraagt dit extra focus van de vakmannen van Hersevoort.

UTS Hersevoort ontzorgt Post Nl
Nadat een sorteercentrum is verhuisd zorgt UTS Hersevoort de ‘leegoplevering’ van de locatie: alle achtergebleven middelen en overtollige inventaris worden afgevoerd, verantwoord gescheiden en gerecycled. Zaken worden van de wand geschroefd, reclame uitingen verwijderd, speciale aanpassingen aan het pand worden weer in de oorspronkelijke staat hersteld en de locatie wordt veegschoon opgeleverd. Met deze service ontzorgt UTS Hersevoort Post Nl volledig.