Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Gratis boek voor u!

Als rasechte Zwolse verhuizer met een historie van bijna 100 jaar, hebben we veel mensen in Zwolle mogen verhuizen. Door de jaren heen zagen we nieuwe stadsdelen verrijzen. Zwolle-Zuid is één van de wijken waar veel nieuwe Zwollenaren en gezinnen van opgroeiende stedelingen een nieuw plekje vonden. Na de voltooiing van de wijk woonde liefst een derde van de Zwollenaren in deze mooie wijk.

Geschiedenis tussen stad en IJssel
In samenwerking met het Historisch Centrum Overijssel bracht Uitgeverij Waanders een prachtig boek uit, die de historie van Zwolle-Zuid mooi zichtbaar maakt: 'Een geschiedenis tussen stad en IJssel'. Als Zwols bedrijf hebben wij een flinke stapel van deze fraaie boeken ingekocht en maken u graag blij met een gratis exemplaar! Het enige wat u hoeft te doen is een mail sturen naar info@utshersevoort.nl waarna u het boek kunt afhalen bij ons bedrijf aan de Nervistraat 5. 
We zouden het enorm waarderen als u een vrijwillige bijdrage zou willen doen voor de SamenLoop (KWF) die wij van harte ondersteunen en waaraan wij deelnemen met ons team ‘Mighty Movers’. De SamenLoop in Zwolle is uitgesteld naar 2022 maar financiële hulp voor onderzoek naar kanker blijft zo belangrijk.