Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Eigenaar vertrouwt oldtimer Chevrolet toe aan UTS Hersevoort

We hebben vaak mooie verhuizingen en transporten maar dit keer is het een bijzonder pareltje. Bij de verhuizing van een inboedel naar Australië zat een mooie oldtimer die geheel gerestaureerd en in concours conditie verkeert. Deze bijzondere auto verdient speciale aandacht voor een goede overtocht. UTS Hersevoort inschakelen dus!

Hoe gaat overzee transport in zijn werk?
Voorafgaand aan het transport wordt de auto grondig gecontroleerd op schades en volgt een autorapport en fotoreportage van de huidige staat van de auto. Vervolgens wordt de auto geprepareerd voor transport, nauwkeurig verpakt en beschermd. Daarna wordt het geheel stevig verankerd in een zeecontainer. Douaneformaliteiten worden uitgevoerd en de container vertrekt na toestemming van de douane richting Rotterdam en wordt vervolgens verscheept naar Australië. 
‘Down Under’ wordt de Chevrolet door een UTS-ploeg uitgepakt en aan de hand van het autorapport uit Zwolle wordt er wederom de staat van de auto vastgesteld. Alles wordt er aan gedaan om de oldtimer in perfecte staat over te laten komen. Daar kunt u van op aan bij UTS Hersevoort.