Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

Dick Alberts, 40 jaar in dienst bij UTS Hersevoort!

Onlangs mochten we binnen onze bedrijven UTS Hersevoort en UTS Grijpma, liefst drie jubilarissen in het zonnetje zetten! Bij UTS Hersevoort is Dick Alberts al 40 jaar in dienst. Bij UTS Grijpman is Didi Drosten eveneens 40 jaar en Bren Geerlings 12,5 jaar in dienst. Deze langdurige dienstverbanden geven aan dat het prettig werken is binnen ons bedrijf en het borgt kennis en ervaring. Reden genoeg om een feestje te vieren.

Proficiat Dick!
Als 16-jarige jongen werd Dick in 1979 in dienst genomen door Henk Hersevoort, de toenmalige directeur van Hersevoort Verhuizingen.
Dick begon zijn loopbaan als assistent verhuizer maar al snel werd duidelijk dat hij veel meer in z’n mars had. Zijn leergierigheid en goede zin brachten hem al snel als chauffeur door heel Europa, waar hij zelfstandig verhuizingen uitvoerde. Via functies als voorman, projectleider en planner is hij opgeklommen als verhuisadviseur. Mensen omschrijven Dick als een aimabel persoon die goed kan plannen en organiseren. De functie als verhuisadviseur is Dick op het lijf geschreven. Hij komt bij veel mensen thuis om verhuizingen te taxeren en voorbereidingen te treffen zodat hun verhuizing op rolletjes zal verlopen. Dick proficiat!