Laat een bericht achter Offerte aanvragen

Nieuws

De Twentse Courant Tubantia verhuist naar Balengebouw in Roombeek

UTS Hersevoort en UTS Grijpma werkten samen bij de verhuizing van de Twentse Courant Tubantia naar het BalenGebouw in Roombeek. De verhuizing naar het markante pand in Roombeek past bij de koers om het krantenbedrijf verder te ontwikkelen tot een mediabedrijf dat in alle media thuis is.

UTS Hersevoort /UTS Grijpma hebben veel ervaring met projectverhuizingen en in twee dagen werden 60 werkplekken verplaatst van Hengelosestraat 585 naar het BalenGebouw aan de Lonnekerspoorlaan. Twaalf verhuizers en drie verhuisauto’s werden ingezet om de spullen vakkundig over te brengen. Ook verzorgden de verhuisspecialisten het cable management. Dit betekent dat zij de computers met bijbehorende randapparatuur op de oude plek loskoppelen en op de nieuwe plek weer feilloos laten werken. Lees meer over onze ict service.

Het Balengebouw is een pand met een verhaal, in het hart van het gebied van de vuurwerkramp. De beeltenis van kunstenaar en schrijver Jan Cremer prijkt op de buitenmuur en het is een plek die sterk verbonden is met de textielgeschiedenis van Twente. Dat voelt als een mooi thuis voor een mediabedrijf dat zo sterk verbonden is met deze regio. Inmiddels is het pand ingericht en voelen de ruim 150 medewerkers van het hoofdkantoor van De Twentsche Courant Tubantia zich helemaal thuis in hun nieuwe onderkomen.